Algemene voorwaarden (general terms & conditons)

Geplaatst op

Beeldmerk voor Algemene Voorwaarden. Ramses II offert wierook aan de bark van Amon, tempel van Karnak LoeksorHet cursus- en opleidingsbureau Huub Pragt Egyptoloog laat belangstellenden in een gevarieerd programma kennismaken met de verschillende aspecten van de Egyptische beschaving. Dit geschiedt voornamelijk in de vorm van het aanbieden van lessen, cursussen, lezingen en rondleidingen. Daarnaast zijn er ook producten die worden geleverd in de vorm van boeken, syllabi, CD’s en digitale producten zoals podcasts, video- en fotomateriaal. Op al deze aanbiedingen en overeenkomsten, leveringen van producten en diensten door het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Bekijk hier de: Algemene voorwaarden.
English version: General terms & conditions.

Een uitzondering geldt voor de door Huub Pragt geleide Nederlandstalige reizen naar Egypte. Deze reizen worden geboekt bij Labrys Reizen te Nijmegen. Derhalve zijn op die producten de Reisvoorwaarden van Labrys Reizen van toepassing.

Het cursus- en opleidingsbureau Huub Pragt Egyptoloog voldoet aan de juridische voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bekijk hier de: Privacyverklaring.