Online cursussen, lezingen en Masterclasses

Posted on

Voor het bijwonen van online cursussen dient u niets te installeren of te downloaden. U kunt de lessen rechtstreeks volgen via de browser van het internet. De online lessen worden aangeboden via Zoom. De volgende online producten worden aangeboden:

 

Online Lente Driedaagse Egyptische Kunstschatten van zes lessen vanaf donderdag 6 mei 2021.
Online Summer School In het spoor van Mencheperra van vier lessen vanaf donderdag 17 juni 2021.

Om een online cursus, lezing of masterclass van Huub Pragt bij te wonen dient uw computer te zijn voorzien van de mogelijkheid tot geluidsweergave. Indien u zelf aan de mondelinge discussie wenst deel te nemen, dient uw computer te beschikken over een microfoon. Na aanmelding krijgt iedere deelnemer in een e-mailbericht een link en een wachtwoord toegezonden om deel te kunnen nemen aan de online lessen. 

Bekijk de door Marcel Maessen ingesproken basisinstructies voor het bijwonen van een cursus van Huub Pragt via Zoom.

Wanneer een verbinding tot stand is gekomen, kunt u zelf de weergave van deze ‘Zoom meeting’ aanpassen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de microfoon of camera van uw computer aan of uit te zetten. Als online cursist komt u dus alleen in beeld wanneer u dit zelf toestaat. Ook kunt u zelf bepalen of men u wel of niet kan horen. Wel kan Huub Pragt altijd in een tekstkader zien dat u aanwezig bent. Ook is het mogelijk om tijdens de les in een chatvenster een geschreven bericht achter te laten. Bekijk alvast de heldere uitleg door Marcel Maessen over de mogelijkheden binnen een Zoom meeting.

Bent u niet in de gelegenheid om de online lessen rechtstreeks bij te wonen? Enkele dagen na een cursusles krijgt iedere deelnemer een e-mailbericht toegezonden met daarin een besloten link naar de video-opname van de les. Ook ontvangt u direct na de les een e-mailbericht met als bijlage een hand-out van de vertoonde PowerPointpresentatie in de vorm van een pdf.

Voor informatie over de klassikale cursussen zie: Cursussen.