Lezingen

Geplaatst op
Egyptoloog Huub Pragt geeft regelmatig lezingen

Lezingen door egyptoloog Huub Pragt

Egyptoloog Huub Pragt is een enthousiast en begenadigd spreker en levert maatwerk voor iedere doelgroep. Hij geeft ook regelmatig lezingen voor historische of egyptologische verenigingen in het binnen- en buitenland.

Op zaterdag 23 maart 2024 vindt de lezing Op zoek naar Cleopatra plaats in Leiden.
Op zaterdag 6 april 2024 vindt de lezing Moeder Isis plaats in Leiden.

Deze lezingen vinden plaats op zaterdagmiddag in de Caesarzaal van het Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28 te Leiden. Om deel te kunnen nemen aan deze lezingen dient u in het bezit te zijn van een geldige Museumkaart. Een Museumkaart kan ook worden gekocht aan de kassabalie van de entreehal van het museum. De lezingen kunnen ook gelijktijdig online worden bijgewoond.

Lezingen op aanvraag

Zowel bedrijven als particulieren kunnen een lezing aanvragen over een oud-Egyptisch onderwerp. Het is daarbij mogelijk om een eigen onderwerp aan te dragen. De tijdsduur van een lezing kan variëren, maar bedraagt gemiddeld 90 minuten. De kosten van een lezing gaan op aanvraag. U kunt nadere informatie aanvragen via 06-12162042 of stuur een e-mail naar info@egyptologie.nl. De gemaakte afspraken worden altijd bevestigd in een e-mail. Hieronder kunt u de meest gevraagde onderwerpen voor lezingen aanklikken.