Cursussen

Posted on

Cursuszaal voor cursussen

Cursusseizoen 2021-2022

Voor het volgen van de door Huub Pragt verzorgde cursussen of masterclasses is geen voorkennis vereist. De meeste bijeenkomsten vinden in het weekend plaats, in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden. Om deel te kunnen nemen aan deze cursussen dient u over een geldige Museumkaart te beschikken. Alle cursussen worden gelijktijdig via zoom online aangeboden. Van de zoomsessie wordt een video-opname gemaakt die door zowel de online als klassikale cursisten kan worden bekeken.

Het Rijksmuseum van Oudheden maakt geen gebruik van het coronatoegangsbewijs. De cursisten hoeven dus geen QR-code te laten scannen bij de kassa van het museum. Het museumcafé maakt wel gebruik van het coronatoegangsbewijs (zij volgen de horecaregels). Indien u als cursist plaats willen nemen in het museumcafé, dient u een QR-code te laten scannen. Kijk voor meer informatie op coronacheck.nl.

Huub Pragt verzorgt ook cursussen voor andere instellingen op andere locaties in Nederland. De live cursussen op locatie staan in het onderstaande overzicht opgenomen.

Cursus Hiërogliefenschrift tien lessen in Leiden vanaf zaterdag 25 september 2021.
Vervolgcursus Hiërogliefenschrift tien lessen in Leiden vanaf zaterdag 25 september 2021
Leesgroep Sinoehe tien lessen in Leiden vanaf zondag 26 september 2021.
Lezingencyclus De mystiek van het Oude Egypte tien lezingen in Leiden vanaf zondag 26 september 2021.
HOVO Brabant cursus Egypte ontraadseld vier lessen in Den Bosch vanaf maandag 11 oktober 2021.
Winter School 2021 De Negen Boogvolkeren acht lessen in Leiden op vier aaneengesloten dagen vanaf zaterdag 18 december 2021
Lente Driedaagse 2022 Natuur – Balans – Mystiek zes lessen in Leiden op drie aaneengesloten dagen vanaf dinsdag 3 mei 2022.