Cursussen

Geplaatst op

Cursuszaal voor cursussen

Cursussen

Voor het volgen van de door Huub Pragt verzorgde cursussen of masterclasses die zijn gericht op de Oudegyptische religie, kunst en cultuur is geen bijzondere voorkennis vereist. De cursussen waarin hiërogliefenschrift centraal staat, gaan vrijwel altijd gepaard met huiswerk. U dient dan rekening te houden met een voorbereidingstijd van drie uur per les.
De meeste bijeenkomsten vinden op zaterdag plaats, in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden. Om deel te kunnen nemen aan de cursussen dient u in het bezit te zijn van een geldige Museumkaart. Een Museumkaart kan ook worden gekocht aan de kassabalie van de entreehal van het museum. Alle door Huub Pragt aangeboden cursussen, masterclasses en lezingen kunnen ook gelijktijdig online worden bijgewoond via zoom. Van de zoomsessie wordt een video-opname gemaakt die naderhand door alle cursisten kan worden bekeken.

Op zaterdag 26 oktober 2024 gaat de Leesgroep Egyptische wijsheidsleer van start in Leiden.

Huub Pragt wordt ook regelmatig gevraagd als gastdocent door andere cursusinstellingen zoals bijvoorbeeld de landelijke organisatie Hoger Onderwijs voor Ouderen (HOVO).