Reizen

Geplaatst op

Egyptoloog Huub Pragt tijdens een van zijn reizen bij Deir el-Bahri

Regelmatig leidt egyptoloog Huub Pragt studiereizen naar Egypte. U krijgt op een bevlogen en enthousiaste manier uitleg over de indrukwekkende piramides, tempels en graven in het rijk der farao’s. Ook leidt Huub Pragt egyptologische reizen naar Europese steden. Daar wordt aandacht besteed aan de Egyptische collecties van verschillende musea. Tijdens elke reis wordt zoveel mogelijk in goede hotels overnacht en staat het reisgezelschap een touringcar ter beschikking.

De Nederlandstalige reizen worden in samenwerking met een erkende reisorganisatie georganiseerd. De boeking wordt geplaatst bij de reisorganisatie en niet bij het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog. Het zijn dan ook de reisvoorwaarden van de reisorganisatie die gelden bij een boeking van een door Huub Pragt geleide reis. De reisorganisatie is altijd lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Reizen

Van dinsdag 3 september tot en met woensdag 4 september 2024 leidt Huub Pragt een door Historizon georganiseerde reis van twee dagen getiteld Ramses II in Keulen.

Van zaterdag 12 oktober tot en met vrijdag 25 oktober 2024 is Huub Pragt als ‘expert’ betrokken bij de culturele rondreis van veertien dagen getiteld Ancient Egypt and the Nile. Deze Engelstalige reis door Egypte wordt georganiseerd door Smithsonian Journeys. 

Van vrijdag 15 november 2024 tot en met zondag 24 november 2024 leidt Huub Pragt een door Labrys Reizen georganiseerde cultuurreis van tien dagen Loeksor en de Thebaanse heuvels.

Van zaterdag 15 februari 2025 tot en met zaterdag 1 maart 2025 leidt Huub Pragt een door Labrys Reizen georganiseerde culturele rondreis van vijftien dagen door Egypte met als titel Opper- en Neder-Egypte.

Van donderdag 1 mei 2025 tot en met zaterdag 10 mei 2025 leidt Huub Pragt een door Labrys Reizen georganiseerde reis van tien dagen Egypte in Italië