Reizen

Posted on

Egyptoloog Huub Pragt tijdens een van zijn reizen bij Deir el-Bahri

Regelmatig leidt egyptoloog Huub Pragt cultuurreizen naar Egypte. U krijgt op een bevlogen en enthousiaste manier uitleg over de indrukwekkende piramides, tempels en graven in het rijk der farao’s. Ook leidt Huub Pragt egyptologische reizen naar Europese steden. Daar wordt aandacht besteed aan de Egyptische collecties van verschillende musea. Tijdens elke reis wordt zoveel mogelijk in goede hotels overnacht en staat het reisgezelschap een touringcar ter beschikking.

De Nederlandstalige reizen worden in samenwerking met een erkende reisorganisatie georganiseerd. De boeking wordt geplaatst bij de reisorganisatie en niet bij het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog. Het zijn dan ook de reisvoorwaarden van de reisorganisatie die gelden bij een boeking van een door Huub Pragt geleide reis. De reisorganisatie is altijd lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Reizen naar Egypte vanaf het november 2021

Van dinsdag 28 december 2021 tot en met donderdag 30 december 2021 leidt Huub Pragt een virtuele reis in vijf etappes verspreid over drie opeenvolgende dagen getiteld Beleef Egypte.

Van maandag 7 februari 2022 tot en met zaterdag 19 februari 2022 leidt Huub Pragt een reis van dertien dagen getiteld Hoogtepunten van het Oude Egypte.