Korte video samenvattingen over het onderzoek in het graf van Toetanchamon

Nefertiti - Neues Museum Berlijn

Op dinsdag 11 augustus 2015 verscheen deze korte Engelstalige samenvatting over de theorie van Nicholas Reeves in een video van 1:21 door Newsy.com gepresenteerd door Ryan Biek: Is Queen Nefertiti’s Lost Grave Hidden In King Tut’s Tomb?.

Op donderdag 1 oktober 2015 verscheen deze korte Engelstalige samenvatting over het onderzoek door Nicholas Reeves en Mamdouh el-Damaty in een video van 1:21 door Newsy.com gepresenteerd door Evan Thomas: Is Queen Nefertiti Hiding Out In Tutankhamun’s Tomb?.

Geplaatst in Nefertiti Reeves

Over Huub Pragt

In 1980 begon ik aan de studie Egyptologie aan de Universiteit Leiden. In 1987 liep ik een stage bij het Museum of Fine Arts in Boston. Na mijn studie kreeg ik een baan in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Gedurende tien jaar hield ik me bezig met educatie en publieksactiviteiten. In januari 2001 richtte ik mijn eigen scholingsinstituut ‘Huub Pragt Egyptoloog’ op. In de jaren die volgden heb ik mij gespecialiseerd in het geven van lessen voor het onderwijs. Ik bied ook cursussen aan voor instellingen en particulieren. In Nederland en Vlaanderen word ik regelmatig gevraagd voor het geven van lezingen. Daarnaast leid ik reizen en korte excursies op het vlak van het Oude Egypte.