Verscheidene interviews met Nicholas Reeves over het onderzoek in KV 62

NefertitiNaar aanleiding van het bericht dat Nicholas Reeves heeft verspreid dat hij sterke vermoedens heeft van het bestaan van twee holle ruimtes in KV 62, het graf van Toetanchamon is hij door verschillende media benaderd. Hieronder treft u de verwijzingen aan.

Een geschreven Engelstalig interview in de Egyptische krant El-Ahram: An archaeologist ‘on brink’ of solving mystery of Queen Nefertiti’s burial.
Een soortgelijk interview in The New Yorker: Is Nefertiti in Tut’s Tomb?

Geplaatst in Nefertiti Reeves

Over Huub Pragt

In 1980 begon ik aan de studie Egyptologie aan de Universiteit Leiden. In 1987 liep ik een stage bij het Museum of Fine Arts in Boston. Na mijn studie kreeg ik een baan in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Gedurende tien jaar hield ik me bezig met educatie en publieksactiviteiten. In januari 2001 richtte ik mijn eigen scholingsinstituut ‘Huub Pragt Egyptoloog’ op. In de jaren die volgden heb ik mij gespecialiseerd in het geven van lessen voor het onderwijs. Ik bied ook cursussen aan voor instellingen en particulieren. In Nederland en Vlaanderen word ik regelmatig gevraagd voor het geven van lezingen. Daarnaast leid ik reizen en korte excursies op het vlak van het Oude Egypte.