Twee activiteiten in het RMO

Op dinsdag 20 september 2022 geeft hoogleraar Olaf Kaper een lezing ‘De bouw van Egyptische piramiden’. Deze lezing is gratis en start om 17.00 uur in de Taffehzaal.

Lees hier: Lezing door prof. dr. Olaf Kaper.

Op dinsdag 27 september 2022 geven Lara Weiss, Nico Staring en Huw Twiston Davies een boekpresentatie ‘The Walking Dead at Saqqara: The Making of a Cultural Geography’. Deze gratis presentatie start om 15.00 uur en vindt plaats in de Leemanszaal.

Geplaatst in Nieuws

Over Huub Pragt

In 1980 begon ik aan de studie Egyptologie aan de Universiteit Leiden. In 1987 liep ik een stage bij het Museum of Fine Arts in Boston. Na mijn studie kreeg ik een baan in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Gedurende tien jaar hield ik me bezig met educatie en publieksactiviteiten. In januari 2001 richtte ik mijn eigen scholingsinstituut ‘Huub Pragt Egyptoloog’ op. In de jaren die volgden heb ik mij gespecialiseerd in het geven van lessen voor het onderwijs. Ik bied ook cursussen aan voor instellingen en particulieren. In Nederland en Vlaanderen word ik regelmatig gevraagd voor het geven van lezingen. Daarnaast leid ik reizen en korte excursies op het vlak van het Oude Egypte.