Reizen naar Egypte in de planning

Huub Pragt in Gizeh.

Van vrijdag 18 november tot en met woensdag 30 november 2022 leid ik een bijzondere cultuurreis van dertien dagen Hoogtepunten van het Oude Egypte. Aan het begin van deze door Labrys Reizen georganiseerde reis bezoeken we de beroemde piramiden van Gizeh en Sakkara uit het Oude Rijk. We trekken daarna naar het zuiden. Het accent zal vanaf nu komen te liggen op de tijdsperiode die bekend staat als het Nieuwe Rijk. Het is de tijd waarin de farao’s Egypte tot een absoluut wereldrijk hebben gemaakt.

Van donderdag 16 februari 2023 tot en met zondag 5 maart 2023 leid ik een door Labrys Reizen georganiseerde reis van achttien dagen inclusief een cruise over het Nassermeer, Aangenaam Egypte.

In het najaar van 2023 leid ik een door Labrys Reizen georganiseerde avontuurlijke reis getiteld Onbekend Egypte.

Van zondag 18 februari 2024 tot en met zaterdag 9 maart 2024 leid ik een door Labrys Reizen georganiseerde luxe cruisereis Wonderen langs de Nijl.

Geplaatst in Nieuws, Reizen

Over Huub Pragt

In 1980 begon ik aan de studie Egyptologie aan de Universiteit Leiden. In 1987 liep ik een stage bij het Museum of Fine Arts in Boston. Na mijn studie kreeg ik een baan in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Gedurende tien jaar hield ik me bezig met educatie en publieksactiviteiten. In januari 2001 richtte ik mijn eigen scholingsinstituut ‘Huub Pragt Egyptoloog’ op. In de jaren die volgden heb ik mij gespecialiseerd in het geven van lessen voor het onderwijs. Ik bied ook cursussen aan voor instellingen en particulieren. In Nederland en Vlaanderen word ik regelmatig gevraagd voor het geven van lezingen. Daarnaast leid ik reizen en korte excursies op het vlak van het Oude Egypte.