Reizen

Geplaatst op

Egyptoloog Huub Pragt tijdens een van zijn reizen bij Deir el-Bahri

Regelmatig leidt egyptoloog Huub Pragt studiereizen naar Egypte. U krijgt op een bevlogen en enthousiaste manier uitleg over de indrukwekkende piramides, tempels en graven in het rijk der farao’s. Ook leidt Huub Pragt egyptologische reizen naar Europese steden. Daar wordt aandacht besteed aan de Egyptische collecties van verschillende musea. Tijdens elke reis wordt zoveel mogelijk in goede hotels overnacht en staat het reisgezelschap een touringcar ter beschikking.

De Nederlandstalige reizen worden in samenwerking met een erkende reisorganisatie georganiseerd. De boeking wordt geplaatst bij de reisorganisatie en niet bij het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog. Het zijn dan ook de reisvoorwaarden van de reisorganisatie die gelden bij een boeking van een door Huub Pragt geleide reis. De reisorganisatie is altijd lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Reizen

Van vrijdag 16 februari 2024 tot en met zondag 3 maart 2024 leidt Huub Pragt een door Labrys Reizen georganiseerde culturele rondreis Koninginnen van Egypte.

Van 23 april tot en met vrijdag 26 april 2024 leidt Huub Pragt een door Historizon georganiseerde reis getiteld Egypte in Berlijn.