Reizen

Posted on

Egyptoloog Huub Pragt tijdens een van zijn reizen bij Deir el-Bahri

Regelmatig leidt egyptoloog Huub Pragt cultuurreizen naar Egypte. U krijgt op een bevlogen en enthousiaste manier uitleg over de indrukwekkende piramides, tempels en graven in het rijk der farao’s. Ook leidt Huub Pragt egyptologische reizen naar Europese steden. Daar wordt aandacht besteed aan de Egyptische collecties van verschillende musea. Tijdens elke reis wordt zoveel mogelijk in goede hotels overnacht en staat het reisgezelschap een touringcar ter beschikking.

De Nederlandstalige reizen worden in samenwerking met een erkende reisorganisatie georganiseerd. De boeking wordt geplaatst bij de reisorganisatie en niet bij het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog. Het zijn dan ook de reisvoorwaarden van de reisorganisatie die gelden bij een boeking van een door Huub Pragt geleide reis. De reisorganisatie is altijd lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Reis naar Frankrijk

Van vrijdag 27 mei tot en met maandag 30 mei 2022 leidt Huub Pragt een door reisorganisatie Historizon georganiseerde reis van vier dagen getiteld Egypte in het Louvre.

Abydos Healing Conference 2022

In november 2022 verblijft Huub Pragt in Egypte om de hieronder vermelde reis Hoogtepunten van het Oude Egypte te leiden. Enekel dagen voorafgaand aan deze reis verzorgt hij drie lezingen in Abydos als programmaonderdeel van de Abydos Healing Conference 2022. Tijdens deze dagen van de conferentie geeft hij een rondleiding in de tempel van Hathor te Dendera en geeft hij uitleg tijdens drie bezoeken aan de monumenten van Abydos.

Reizen naar Egypte

Van vrijdag 18 november 2022 tot en met woensdag 30 november 2022 leidt Huub Pragt een door Labrys Reizen georganiseerde reis van dertien dagen getiteld Hoogtepunten van het Oude Egypte.

In de periode van vrijdag 17 februari 2023 tot en met 12 maart 2023 wordt een luxe cruisereis georganiseerd waarbij de Amarnaperiode centraal staat. Deze reis van 24 dagen begint in Caïro en eindigt in Assoean. Er wordt elf dagen gevaren tussen Caïro en Loeksor op de Mövenpick cruiseboot Darakum.