Reizen

Geplaatst op

Egyptoloog Huub Pragt tijdens een van zijn reizen bij Deir el-BahriRegelmatig leidt egyptoloog Huub Pragt cultuurreizen naar Egypte. U krijgt op een bevlogen en enthousiaste manier uitleg over de indrukwekkende piramides, tempels en graven in het rijk der farao’s. Ook leidt Huub Pragt egyptologische reizen naar Europese steden. Daar wordt aandacht besteed aan de Egyptische collecties van verschillende musea. Tijdens elke reis wordt zoveel mogelijk in goede hotels overnacht en staat het reisgezelschap een touringcar ter beschikking.

Reisorganisatie

De reizen die Huub Pragt leidt, worden altijd in samenwerking met een erkende reisorganisatie georganiseerd. In feite wordt de boeking dus geplaatst bij de betreffende reisorganisatie. Het zijn dan ook de reisvoorwaarden van de reisorganisatie die gelden bij een boeking van een reis. De algemene voorwaarden voor de producten van het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog gelden niet voor de reizen. Een reisorganisatie is altijd lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De reisorganisatie heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van op maat gemaakte groepsreizen.

Reisaanbod

Van zondag 23 februari tot en met dinsdag 10 maart 2020 leidt Huub Pragt een cultuurreis naar Egypte van 17 dagen. Het minimum aantal deelnemers bedraagt twaalf personen en het maximum aantal vierentwintig personen. Aanmelden voor deze reis verloopt uitsluitend via de website van Labrys Reizen. Kijk voor meer informatie onder Piramiden, tempels en graven.

Van donderdag 12 maart tot en met vrijdag 13 maart 2020 leidt Huub Pragt een reis van twee dagen naar Londen. Het minimum aantal deelnemers bedraagt vijftien personen en het maximum aantal twintig personen. Aanmelden voor deze reis verloopt uitsluitend via de website van Historizon. Kijk voor meer informatie onder Toetanchamon in Londen.