Reizen

Geplaatst op

Egyptoloog Huub Pragt tijdens een van zijn reizen bij Deir el-BahriRegelmatig leidt egyptoloog Huub Pragt cultuurreizen naar Egypte. U krijgt op een bevlogen en enthousiaste manier uitleg over de indrukwekkende piramides, tempels en graven in het rijk der farao’s. Ook leidt Huub Pragt egyptologische reizen naar Europese steden. Daar wordt aandacht besteed aan de Egyptische collecties van verschillende musea. Tijdens elke reis wordt zoveel mogelijk in goede hotels overnacht en staat het reisgezelschap een touringcar ter beschikking.

Reisorganisatie

De reizen die Huub Pragt leidt, worden altijd in samenwerking met een erkende reisorganisatie georganiseerd. In feite wordt de boeking dus geplaatst bij de betreffende reisorganisatie. Het zijn dan ook de reisvoorwaarden van de reisorganisatie die gelden bij een boeking van een reis. De algemene voorwaarden voor de producten van het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog gelden niet voor de reizen. Een reisorganisatie is altijd lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De reisorganisatie heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van op maat gemaakte groepsreizen.

Reisaanbod

Van vrijdag 9 november tot en met zaterdag 24 november 2018 leidt Huub Pragt een reis van zestien dagen door Egypte in samenwerking met reisorganisatie Labrys Reizen. Kijk voor meer informatie onder Rondreis Egypte.

Van vrijdag 22 februari tot en met zondag 10 maar 2019 leidt Huub Pragt een reis van zeventien dagen door Egypte in samenwerking met reisorganisatie Labrys Reizen. Kijk voor meer informatie onder Grand Egyptian Museum Tour.

Van donderdag 21 maart tot en met zondag 24 maart 2019 organiseert Huub Pragt in Loeksor dagexcursies. Deze zullen door hem zelf worden verzorgd in het Engels. Nadere informatie hierover volgt spoedig.

Luxor Pass

Afhankelijk van het reisprogramma kan er gebruik worden gemaakt van de Luxor Pass.