Reizen

Geplaatst op

Egyptoloog Huub Pragt tijdens een van zijn reizen bij Deir el-BahriRegelmatig leidt egyptoloog Huub Pragt cultuurreizen naar Egypte. U krijgt op een bevlogen en enthousiaste manier uitleg over de indrukwekkende piramides, tempels en graven in het rijk der farao’s. Ook leidt Huub Pragt egyptologische reizen naar Europese steden. Daar wordt aandacht besteed aan de Egyptische collecties van verschillende musea. Tijdens elke reis wordt zoveel mogelijk in goede hotels overnacht en staat het reisgezelschap een touringcar ter beschikking.
Indien u niet met Huub Pragt op reis gaat en als diviuele reiziger een bezoek gaat brengen aan Loeksor, dan biedt de Luxor Pass mogelijk een uitkomst.

Reisorganisatie

De reizen die Huub Pragt leidt, worden altijd in samenwerking met een erkende reisorganisatie georganiseerd. In feite wordt de boeking dus geplaatst bij de betreffende reisorganisatie. Het zijn dan ook de reisvoorwaarden van de reisorganisatie die gelden bij een boeking van een reis. De algemene voorwaarden voor de producten van het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog gelden niet voor de reizen. Een reisorganisatie is altijd lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De reisorganisatie heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van op maat gemaakte groepsreizen.

Reisaanbod

Van donderdag 15 augustus tot en met zondag 18 augustus 2019 leidt Huub Pragt een reis van vier dagen naar Parijs in samenwerking met reisorganisatie Labrys Reizen. Kijk voor meer informatie onder Toetanchamon in Parijs.

Van vrijdag 22 november tot en met zondag 1 december 2019 leidt Huub Pragt een reis van tien dagen naar Loeksor en omgeving in samenwerking met reisorganisatie Labrys Reizen. Kijk voor meer informatie onder Magie van het Oude Thebe.